0180 55 40 00 info@looren.nl

KOM ZELF UW PAKKET SAMENSTELLEN!

U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom, welke weer bruist van ideeën en nieuwe thema’s voor de themapakketten. Wij geloven dat het nemen van de moeite voor het geven van een origineel pakket, wordt gewaardeerd. Een blijk van waardering zegt meer dan duizend woorden.

Wilt ú een origineel pakket weggeven, dan wordt u hierbij van harte uitgenodigd om in de showroom uw pakket geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo bent u in de gelegenheid een onderscheidend pakket aan uw medewerkers en relaties te schenken. Bel ons voor een afspraak, zodat wij alle tijd hebben om u te helpen met het selecteren van uw pakket.

Maak nu een afspraak! Bel 0180 55 40 00. 

AL VOOR U GESELECTEERD!

Kiest u voor gemak? Dan treft u op onze vernieuwde website 16 voorgeselecteerde standaardpakketten in diverse onderscheidende thema’s en prijsklassen. Verrassend, praktisch en origineel!

LIEVER EEN ONLINE KADO-KEUZE GESCHENK?

Met EenKadovoorJou.nl bieden wij u een geheel verzorgt concept om uw medewerkers online een geschenk te laten kiezen. Wij bieden een assortiment aan dat jaarlijks wisselt, om bij het gebruik van meerdere jaren op rij, toch de medewerkers te blijven verrassen. Daarnaast nemen wij u graag al het werk uit handen. Benieuwd naar hoe EenKadovoorJou.nl werkt, klik hier.

Klik hier voor meer informatie over de fiscale regelgeving rondom het schenken van een kerstpakket. 

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:  09:00 - 17:00 uur

Zaterdag en Zondag:  gesloten

 

Sluit jij je aan bij ons team?

Contact

Adres:
Noord 133
2931 SJ Krimpen a/d Lek

Telefoonnummer:
0180 - 55 40 00

E-mail:
info@looren.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social media 

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring