0180 55 40 00 info@looren.nl

‘KLEREN MAKEN DE MAN / VROUW’

U heeft bij een eerste indruk maar één kans en goed verzorgde (bedrijfs)kleding draagt hier positief aan bij. Wij mogen diverse klanten voorzien van hun bedrijfskleding die aansluit op hun bedrijfsuitstraling. Deze klanten komen uit een brede verscheidenheid aan beroepsgroepen. Daarbij valt te denken aan bouw(gerelateerde)bedrijven op de hoek tot internationale technische productiebedrijven, maar ook van amateur sportvereniging tot vakhandels. Wij leveren kleding voor diverse doeleinden, zoals promotionele kleding, bedrijfskleding, werkkleding en sport- en vrijetijdskleding.

Ons assortiment bestaat onder andere uit de merken Clique, New Wave, Cutter & Buck, Jobman Workwear, Printer, James Harvest …. De kleding van deze merken zorgen voor een professionele en representatieve uitstraling van u en uw medewerkers.

Voor het echte werk, waar kleding veel heeft te verduren, leveren wij voornamelijk kleding van het merk VanOchten®. De VanOchten®-kleding is gebaseerd op functionaliteit, veiligheid, draagcomfort en duurzaamheid.

UW BEDRIJFSUITSTRALING IN UW KLEDING

Uiteraard kan uw kleding voorzien worden van uw naam en logo. Hiervoor zijn tal van mogelijkheden en zijn wij graag origineel. Wij nodigen u daarom uit in onze showroom om ons assortiment te bekijken, kleding te passen en uw wensen te bespreken.

(BEDRIJFS) KLEDING VOORZIEN VAN UW LOGO

LOOREN Gifts is van alle markten thuis in het voorzien van uw logo op de kleding. Of het nu gaat om een zeefbedrukking, een transfer bedrukking of dat het een borduring betreft, het is bij LOOREN Gifts in vertrouwde handen. Ons werk bestaat uit het ontzorgen van onze klanten. U mag uitgaan van een eerlijk advies op basis van ervaring die we hebben opgedaan in de achterliggende jaren en dat het afgesprokene op een perfecte manier wordt verzorgd.

Hieronder treft u een omschrijving van enkele bewerkingstechnieken die worden toegepast op kleding en textiel:

Zeefdruk

Na het maken van de film wordt een sjabloon, het zeefraam, belicht. Op de plaats van het beeldmerk gaat de zeef open. Het te bedrukken product wordt aangelegd onder het zeefraam, waarna met behulp van een rakel de inkt door de zeef op het product wordt aangebracht. Deze toepassing wordt voornamelijk gebruikt op textiel, tassen, paraplu’s en producten met een glad oppervlak.

Transferdruk

Deze techniek wordt toegepast op textiel als directe zeefdruk niet mogelijk is. Er wordt gezeefdrukt in spiegelbeeld op speciaal transferpapier. Deze transfer wordt met een warmtepers op het product aangebracht. Zo kan ook full-colour druk worden bereikt op donkere ondergronden door met behulp van inkt een witte, niet zichtbare, basis te creëren.

Borduren

Uw beeldmerk wordt vertaald naar een digitale borduurkaart. Echter, borduren kan niet altijd een letterlijke interpretatie van uw beeldmerk zijn. Bijvoorbeeld, voor leesbaarheid dienen letters en cijfers altijd minimaal 5 mm. hoog te zijn. Vervolgens wordt het beeldmerk met een computergestuurde machine op het product gestikt. De prijs van een borduursel wordt altijd berekend aan de hand van het aantal steken en de tijd die de machine er voor nodig heeft om het borduursel te maken. Deze techniek wordt onder meer toegepast op kleding, baddoeken en caps.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:  09:00 - 17:00 uur

Zaterdag en Zondag:  gesloten

 

Sluit jij je aan bij ons team?

Contact

Adres:
Noord 133
2931 SJ Krimpen a/d Lek

Telefoonnummer:
0180 - 55 40 00

E-mail:
info@looren.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social media 

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring