0180 55 40 00 info@looren.nl

WELKOM IN DE WERELD VAN RELATIEGESCHENKEN

Natuurlijk leveren wij die duizenden producten als balpennen, paraplu’s, ballonnen, klokjes, notitieblokjes, vlaggen etc. Voor onze digitale catalogus met duizenden promotionele producten, klikt u hier. Als u naar een beurs gaat, een open dag organiseert of een mailing gaat versturen, heeft u een doel voor ogen. Het doel kan zijn het bevorderen van uw naamsbekendheid, het informeren van uw (toekomstige) klanten, omzet scoren, het werven van donateurs of…

Veel van onze klanten leggen echter bij ons de vraag neer om te komen met originele ideeën om hun doel te bereiken. Het is ons dagelijks werk u te helpen met het verwezenlijken van deze doelen. Ieder doel vereist een eigen aanpak. Daarom kiezen wij bij voorkeur voor een persoonlijke ontmoeting om de vele bestaande, of nieuw te ontwikkelen producten met u te bespreken. U zult begrijpen dat wij tijdens een bezoek aan u een zeer beperkt aantal artikelen kunnen laten zien. Daarom strekt een bezoek aan onze showroom altijd tot de aanbeveling.

UW RELATIEGESCHENKEN MET UW LOGO

Het assortiment dat wij u kunnen bieden is nagenoeg eindeloos. Veel producten lenen zich om dit te voorzien van een (gedeelte uit uw) logo of een aansprekende tekst.

Voor veel producten is er een techniek beschikbaar om dit te personaliseren met uw logo, zodat het úw product wordt. Daarnaast vraagt het ene product om een grote opvallende bedrukking en een ander product juist om iets heel subtiels. Wij geven u hierin graag advies, gebaseerd op ervaring en de trend van nu. Daarnaast treft u in de showroom tal van producten van onze klanten, welke wij reeds voor hen voorzien hebben van een logo. Zo wordt u vaak op ideeën gebracht en kunnen wij wellicht ook iets voor u betekenen. Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend advies.

Wilt u alvast ideeën opdoen? Bekijk hier de catalogus met meer dan 150.000 artikelen. 

Enkele technieken die wij toepassen voor het personaliseren van producten zijn Tampondruk, Sublimatiedruk, Zeefdruk, Borduren, Lasergravure, Digitaal druk, Etiketteren enz. Wilt u uw product verder personaliseren dan mogelijk is in Europa of spreken we over een product dat nog niet bestaat dan weten we doorgaans de weg in het verre oosten om e.e.a. daar voor u te laten maken. 

EEN EIGEN PRODUCT IN UW EIGEN STIJL

Graag zoeken we met u naar een origineel en onderscheidend ‘custom made’ product. Zo gebeurt het regelmatig dat we een niet bestaand product geheel ontwerpen en laten produceren in het Verre Oosten.

De levertijden zijn dan wel langer, maar het loont doorgaans om in het Verre Oosten de productie te laten plaatsvinden. Bij meer standaard producten waarvan wij ook vaak productie in het Verre Oosten laten plaatsvinden, valt te denken aan: Sportcap geheel in uw huisstijl, USB sticks in een geheel eigen model dat relateert aan uw business, blikjes in ieder formaat en geheel in stijl, Tassen in verschillende kwaliteiten en modellen en kleuren. Heeft u een idee of wilt u graag dat wij meedenken, wij gaan de uitdaging niet uit de weg en u plukt de vruchten van onze jarenlange ervaring.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:  09:00 - 17:00 uur

Zaterdag en Zondag:  gesloten

 

Sluit jij je aan bij ons team?

Contact

Adres:
Noord 133
2931 SJ Krimpen a/d Lek

Telefoonnummer:
0180 - 55 40 00

E-mail:
info@looren.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social media 

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring