0180 55 40 00 info@looren.nl

Johan van der wal vertelt

Ik ben Johan van der Wal, op papier ben ik directeur, maar doe van alles en nog wat binnen het bedrijf. Als het nodig is sleutel ik mee en ja, uiteindelijk ben ik eindverantwoordelijk. Midden tussen de jongens, zo wil ik het hebben.

“Wat de grote kracht van LOOREN is, is dat door het kleinschalige team de lijnen kort en snel zijn.

Hoe lang werken jullie al samen?

Even nadenkend komen we tot de conclusie dat dat sinds 11 jaar zou moeten zijn. We kwamen in contact op aanraden van mijn schoonvader en het eerste contact was ons bezoek aan de showroom voor een jubileumcadeau voor ons 10 jarig bestaan. Hiervoor zijn we geslaagd en in de jaren opvolgend zijn er ieder jaar wel weer ideeën uitgewerkt. 

Welk cijfer zou je LOOREN Gifts geven op een schaal van 1 tot 10?

Een 10 haal je nooit, er valt altijd wel iets te verbeteren in een organisatie. Een 8 of een 9 zou ik geven, maar dat moet ik natuurlijk ook onderbouwen. Wat de grote kracht van LOOREN is, is dat door het kleinschalige team de lijnen kort en snel zijn. Vooral Jaco bruist van creativiteit en ideeën. Hij heeft altijd een idee, een oplossing, hetgeen er voor zorgt dat je ook altijd met een goed idee weg gaat. Ook is er veel kennis in huis, bijvoorbeeld in onze situatie toen het ging over het materiaal en de exacte kleurstellingen van ons logo op scheepsvlaggendoek. Volgens Jaco moet het kloppen tot in detail en is het belangrijk de huisstijl te bewaken. 

Waarom kiezen jullie voor LOOREN Gifts?
Zelf ben ik een relatiemens, wat zoveel wil zeggen dat als ik een relatie heb met iemand, dat ik de relatie niet zo snel zal verbreken. Ik ken jou en jij kent mij. Je weet wat je aan elkaar hebt, dat voelt goed en het antwoord op de vorige vraag over het altijd hebben van een idee en/of oplossing, weegt zeker mee om door te gaan.

Hoe zou je ons bedrijf omschrijven aan een goede relatie?

Zonder in herhaling te vallen vind ik dat LOOREN een enthousiaste club is met korte lijnen, prettig in contact en het creëren van een oplossing. Het lukt jullie telkens weer een goed idee aan te dragen, dat vind ik knap en gun ik relaties ook.

Johan van der Wal

Bij Van der Wal Elektrotechniek ligt de focus volledig op elektrotechniek in de binnenscheepvaart. Wij onderhouden, repareren en installeren elektrische installaties en nautische apparatuur in binnenvaartschepen. Schippers die door een storing in de elektrische installatie uit de vaart zijn, kunnen rekenen op Van der Wal Elektrotechniek.

Wij komen bij u aan boord om een oplossing te bieden, waar uw schip ook ligt. Een praktische no-nonsense insteek kenmerkt onze handelswijze. Wij zijn doeners die er graag de vaart in houden.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:  09:00 - 17:00 uur

Zaterdag en Zondag:  gesloten

 

Sluit jij je aan bij ons team?

Contact

Adres:
Noord 133
2931 SJ Krimpen a/d Lek

Telefoonnummer:
0180 - 55 40 00

E-mail:
info@looren.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social media 

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring