0180 55 40 00 info@looren.nl

THEMA’S 2021

Breng een bezoek aan onze showroom en laat u verrassen door de nieuwe thema’s. Hieronder 10 nieuwe themalijnen uitgelicht.

Chef Soenil 

Spicy chef Soenil Bahadoer is chef-kok en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen. Soenil combineert de Westerse keuken met zijn Surinaamse en Hindoestaanse roots. Hij gebruikt daarbij specerijen en smaken die hij van zijn moeder heeft meegekregen. Zijn gerechten en producten zijn gedurfd en net even anders, vandaar dat hij de Spicy chef wordt genoemd.

Soenil laat graag zien wat er mogelijk is met zijn producten. Bekijk recepten en filmpjes via https://tastemakers.nl/vandechef/

Cosy Days

De winterdagen zijn de meest cosy dagen van het jaar. Maak het jezelf gemakkelijk en nestel je comfortabel voor de open haard onder een grof gebreide plaid. Tijd voor een goed boek onder het genot van een lekker kopje thee en een stukje zelfgebakken taart. Hier word je toch blij van en zo kom je na een drukke werkdag helemaal tot rust. Geniet!

Fire & Grill 

Stoer en ruig. De industriële elementen als roestkleurig cortenstaal en het grijs metaal passen helemaal bij deze sfeer. Met sausjes, kruiden en dips maken we het voor elke BBQ-liefhebber een feest. Dat is nog eens likkebaarden. En of het nu zomer of winter is, BBQ-en kan het hele jaar door, dus…. Fire up the grill!

Let’s Walk

Prachtige winterse natuur met roodborstjes op een tak, pluimen van pampasgras en bevroren bessen. Met een beetje geluk ligt er sneeuw en kan je genieten van een wit uitzicht. Verder is het stil en hoor je alleen de sneeuw knisperen onder je schoenen. Dus haal die frisse neus en rode wangen. Het is altijd wandelweer.

Outdoor  

Trek je jas en stevige schoenen aan en ga lekker naar buiten! De natuur in te voet of op je fiets, alleen of samen. Een frisse neus halen! Ga erop uit in je eigen omgeving of trek verder weg. Outdoor is een stoere lijn die draait om het naar buiten gaan. Rugzak op en gaan.

Proeflokaal

Welkom in ons proeflokaal. Het interieur met staal en hout is een stoere setting waar je kunt afspreken met vrienden of familie. Genieten van planken vol met lekkere hapjes en daarbij horen natuurlijk passende drankjes. Je mag overal van proeven, er is voor ieder wat wils. Kom je ook langs?

Serene

Een natuurlijke, rustige lifestyle lijn met veel wit. Wittinten zijn trendy en combineren goed met natuurlijke materialen zoals het groen en licht hout. Een winters tafereel buiten en een mooi gedecoreerd hoekje in de woonkamer. Rust en sereen, dat is de uitstraling van deze sfeervolle lijn!

Today

Geniet van vandaag! Er zijn zoveel kleine geluksmomentjes te vinden. Geniet ervan, koester ze en deel die momentjes met vrienden en familie. In de themalijn komen diverse trends samen: natuurlijke kleurtinten, geweven materialen, terracotta, botanisch groen en droogbloemen. Een warme, sfeervolle lijn waarin (zoet) genieten centraal staat.

Vakmanschap

De stijl van ‘Vakmanschap’ is gebaseerd op de industriële jaren ’20: Vintage labels, strak gesneden tweedpakken, sigaret op de lip en het liefst een whiskey in de hand. Je ziet de harde werkers mentaliteit terug. Beelden van arbeid worden afgewisseld met materialen en labels die de jaren ’20 typeren. Hard werken wordt beloond met heerlijke producten!

Winterlodge

Winters en warm. Met winterse landschappen, houten chalets en typische beelden uit de Scandinavische landen. Maar ook prachtige panorama’s van winterse gebieden komen voorbij. Buiten wordt het hout gehakt om vervolgens binnen een heerlijk warm haardvuur aan te steken. Genieten van de winter en daarna naar binnen met een warme mok chocomelk!

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:  09:00 - 17:00 uur

Zaterdag en Zondag:  gesloten

 

Sluit jij je aan bij ons team?

Contact

Adres:
Noord 133
2931 SJ Krimpen a/d Lek

Telefoonnummer:
0180 - 55 40 00

E-mail:
info@looren.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social media 

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring