0180 55 40 00 info@looren.nl

Reeds 40 jaar leverancier van relatiegeschenken, kerstpakketten en bedrijfskleding.

Ons bedrijf

LOOREN Gifts is reeds 40 jaar leverancier van relatiegeschenken, kerstpakketten en (bedrijfs)kleding. Wij leveren aan bedrijven, organisaties, overheden en stichtingen. Van oudsher weten vele relaties uit de Krimpener-, Alblasser-, en lopikerwaard ons te vinden, maar ook van verder weg mogen we klanten verwelkomen in de showroom.

Inmiddels is LOOREN Gifts uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met enthousiaste medewerkers. Sinds 7 mei 2015 ontvangen we u als klant in onze nieuwe showroom, waardoor we de artikelen beter kunnen presenteren en meer inpakmogelijkheden hebben.

Het uitdagende van ons vak is dat we nadenken over een product dat u als bedrijf wilt weggeven en u onderscheid in de massa. Mogen wij u nog niet tot onze klantenkring rekenen, dan brengen wij daar graag verandering in. U bent hartelijk welkom.

Aangenaam!

Het LOOREN Team

Aangenaam! Daar zijn we dan, het team LOOREN! De enthousiastelingen die bol staan van de ideeën en graag de helpende hand bieden. We doen allemaal ons eigen ding, maar vinden niks mooier dan een blije en tevreden klant. Daar voelen we ons ook echt verantwoordelijk voor.

Met elkaar speuren we dagelijks naar net dat éne geschenk, waar u indruk mee maakt op uw relaties en medewerkers. Inmiddels hebben we al heel wat leuke projecten gerealiseerd. We weten met voorstellen te komen die niet in de boeken staan, maar wel perfect aansluiten bij u en uw bedrijf. Natuurlijk personaliseren wij de gifts met net zoveel passie. We zijn pas blij als u dat ook bent. Kennen we elkaar nog niet persoonlijk? Loop gerust eens binnen en kom onze goede sfeer en heerlijke koffie proeven!

jACO Schep

” Een idee is pas goed als de klant tevreden is. Elke vraag is een nieuwe uitdaging! ”

Janneke Hooijmeijer

” Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak gewone momenten bijzonder. 

Wij staan voor u klaar! “

Jolijn van Zanten

” Creatieve mensen hebben geen rommel, ze hebben           overal ideeën liggen! 

Relatiegeschenken

Met veel enthousiasme zoeken we actief mee naar promotionele producten, die opvallen, doeltreffend zijn en goed passen bij u en uw bedrijf. Ons ruime assortiment biedt nagenoeg onbegrensde mogelijkheden van balpen tot exclusieve geschenken.

Kerstpakketten

Stel zelf een pakket samen waar uw relaties of medewerkers echt blij van worden. Onze showroom staat weer vol met nieuwe thema’s. Uiteraard denken we ook bij de eindejaarsgeschenken graag met u mee over de talloze mogelijkheden.

Bedrijfskleding

Op zoek naar kleding waar u mee voor de dag kan komen? Wij verzorgen bedrijfskleding, werkkleding, promotionele kleding en sport- en vrijetijdskleding. Natuurlijk voorzien we deze van een logo, tekst en/of afbeelding, geheel in stijl van uw bedrijf.

een kado voor jou

Hoe leuk is om het uw medewerkers te verrassen met een geschenk dat zij zelf uit mogen zoeken bij ons!? Het concept werkt heel eenvoudig en u wordt volledig ontzorgd! Wij maken een jaarlijks wisselende kadobon met een unieke code, waarmee uw medewerker online zelf een kado uitkiest.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:  09:00 - 17:00 uur

Zaterdag en Zondag:  gesloten

 

Sluit jij je aan bij ons team?

Contact

Adres:
Noord 133
2931 SJ Krimpen a/d Lek

Telefoonnummer:
0180 - 55 40 00

E-mail:
info@looren.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Social media 

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring