(BEDRIJFS) KLEDING VOORZIEN VAN UW LOGO


LOOREN Gifts is van alle markten thuis in het voorzien van uw logo op de kleding. Of het nu gaat om een zeefbedrukking, een transfer bedrukking of dat het een borduring betreft, het is bij LOOREN Gifts in vertrouwde handen.

Ons werk bestaat uit het ontzorgen van onze klanten. U mag uitgaan van een eerlijk advies op basis van ervaring die we hebben opgedaan in de achterliggende jaren en dat het afgesprokene op een perfecte manier wordt verzorgd.Hieronder treft u een omschrijving van enkele bewerkingstechnieken die worden toegepast op kleding en textiel:

Zeefdruk

Na het maken van de film wordt een sjabloon, het zeefraam, belicht. Op de plaats van het beeldmerk gaat de zeef open. Het te bedrukken product wordt aangelegd onder het zeefraam, waarna met behulp van een rakel de inkt door de zeef op het product wordt aangebracht. Deze toepassing wordt voornamelijk gebruikt op textiel, tassen, paraplu’s en producten met een glad oppervlak.

 

Transferdruk

Deze techniek wordt toegepast op textiel als directe zeefdruk niet mogelijk is. Er wordt gezeefdrukt in spiegelbeeld op speciaal transferpapier. Deze transfer wordt met een warmtepers op het product aangebracht. Zo kan ook full-colour druk worden bereikt op donkere ondergronden door met behulp van inkt een witte, niet zichtbare, basis te creëren.

 

Borduren

Uw beeldmerk wordt vertaald naar een digitale borduurkaart. Echter, borduren kan niet altijd een letterlijke interpretatie van uw beeldmerk zijn. Bijvoorbeeld, voor leesbaarheid dienen letters en cijfers altijd minimaal 5 mm. hoog te zijn. Vervolgens wordt het beeldmerk met een computergestuurde machine op het product gestikt. De prijs van een borduursel wordt altijd berekend aan de hand van het aantal steken en de tijd die de machine er voor nodig heeft om het borduursel te maken. Deze techniek wordt onder meer toegepast op kleding, baddoeken en caps.

 

Bel 0180 55 40 00

En maak direct een afspraak

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken?