THEMA’S 2019

 

Breng een bezoek aan onze showroom en laat u verrassen door de nieuwe thema’s. 

Hieronder 10 nieuwe themalijnen uitgelicht.Best wishes 

Luxe en exclusief! Op een chique manier waardering uitspreken. Tevens dé interieur trend van 2019: het luxe hotel lobby gevoel. De mooie materialen marmer en velvet worden gecombineerd met spannende dierenprintjes en geometrische patronen. Dit zorgt voor een extravagante uitstraling.

 

Meesterwerk 

2019 is het jaar van Rembrandt en de Gouden Eeuw. Reden om zijn beroemdste werk ‘De Nachtwacht’ centraal te zetten in deze lijn. Omringd door andere meesterwerken die ook heel goed te combineren zijn in trendy wooninterieurs.

 

Streetfood 

Food from all over the world. Hippe eetkraampjes en foodstalletjes op straat, middenin de stad. Daar vind je de lekkerste gerechtjes die je meteen op kunt eten. Met de trendy prints van stadsplattegronden vind je moeiteloos de leukste hotspots in diverse bruisende steden. Enjoy food from the streets!

 

Fire & Frost 

Het is winter en de temperaturen liggen onder nul. Grote witte vlokken vallen naar beneden en langzaam wordt alles bedekt met een vers laagje sneeuw. Binnen zorgt een knapperend haardvuur voor een behaaglijke warmte. Na een dag buiten in de kou is het binnen goed toeven onder het genot van een drankje en een plank met allerlei lekkere hapjes.

 

Mwah 

MWAH raakt de kern, laat je relativeren en tovert een glimlach op je gezicht! Dat zijn de uitgangspunten van MWAH. Met deze tekstuele verwenners geef je een super leuk en verrassend geschenk! Met de hartige groeten van MWAH!

 

Vitality 

Feel Good! De balans tussen gezond en lekker eten is belangrijk. Vitality laat zien dat gezond juíst ook heel lekker is. ‘Feel Good’ zit hem ook in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Elk product draagt op zijn manier bij aan een duurzame toekomst. De heldere kleuren zorgen voor een frisse uitstraling!

 

Na gedane arbeid 

‘Na gedane arbeid is het goed rusten’, luidt het spreekwoord. Handarbeid staat centraal: een concreet en uniek product maken, van begin tot eind. Jonge mensen maken oude ambachten weer hip. Bakken met enkel natuurlijke ingrediënten, hout hakken, barbieren, zelf vis en vlees roken, houtsnijden en eigen whisky’s of bier brouwen. En dat alles in een industriële vintage sfeer.

 

Winter moments 

Samen met Pauline, het gezicht achter ‘Uit Pauline’s Keuken’, is een sfeervol Winter moments kerstpakket samengesteld. Een pakket voor iedereen, vol met producten waar je blij van wordt en die je met elkaar kunt delen en waar je samen van kunt genieten.

 

Inspired bij Origin 

De met de hand getekende botanische illustraties vertellen je welke belangrijke ingrediënten aan de basis liggen van het product. De prachtige aardappelplant op de chipsverpakking en de verschillende granen op het meergranenbrood laten duidelijk liefde en respect voor de natuur zien.

 

Western 

Haal je cowboy boots maar uit de kast en waan je in de wereld van het Wilde Westen! Een lijn met een knipoog naar het ruige en avontuurlijke leven op de ranch en in de saloon. Stoere elementen als koeienhuiden, leer en versleten jeans worden gecombineerd met grappige woordspelingen en herkenbare western typografie. Saddle up and enjoy!


Bel 0180 55 40 00

En maak direct een afspraak

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken?