UW RELATIEGESCHENKEN MET UW LOGO

 

Het assortiment dat wij u kunnen bieden is nagenoeg eindeloos. Veel producten lenen zich om dit te voorzien van een (gedeelte uit uw) logo of een aansprekende tekst.

 

Voor veel producten is er een techniek beschikbaar om dit te personaliseren met uw logo, zodat het úw product wordt. Daarnaast vraagt het ene product om een grote opvallende bedrukking en een ander product juist om iets heel subtiels. Wij geven u hierin graag advies, gebaseerd op ervaring en de trend van nu.

 

Daarnaast treft u in de showroom tal van producten van onze klanten, welke wij reeds voor hen voorzien hebben van een logo. Zo wordt u vaak op ideeën gebracht en kunnen wij wellicht ook iets voor u betekenen. Wij ontmoeten u graag voor een vrijblijvend advies.Wilt u alvast ideeën opdoen? Bekijk hier de catalogus met meer dan 50.000 artikelen. 

 

Enkele technieken die wij toepassen voor het personaliseren van producten zijn Tampondruk, Sublimatiedruk, Zeefdruk, Borduren, Lasergravure, Digitaal druk, Etiketteren enz.

 

Wilt u uw product verder personaliseren dan mogelijk is in Europa of spreken we over een product dat nog niet bestaat dan weten we doorgaans de weg in het verre oosten om e.e.a. daar voor u te laten maken. Klik hier voor custom made

 

Bel 0180 55 40 00

En maak direct een afspraak

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken?