'KLEREN MAKEN DE MAN / VROUW'


U heeft bij een eerste indruk maar één kans en goed verzorgde (bedrijfs)kleding draagt hier positief aan bij. Wij mogen diverse klanten voorzien van hun bedrijfskleding die aansluit op hun bedrijfsuitstraling. Deze klanten komen uit een brede verscheidenheid aan beroepsgroepen. Daarbij valt te denken aan bouw(gerelateerde)bedrijven op de hoek tot internationale technische productiebedrijven, maar ook van amateur sportvereniging tot vakhandels. Wij leveren kleding voor diverse doeleinden, zoals promotionele kleding, bedrijfskleding, werkkleding en sport- en vrijetijdskleding.

 

Ons assortiment bestaat onder andere uit de merken Clique, New Wave, Cutter & Buck, Jobman Workwear, Printer, James Harvest …. De kleding van deze merken zorgen voor een professionele en representatieve uitstraling van u en uw medewerkers.

 

Voor het echte werk, waar kleding veel heeft te verduren, leveren wij voornamelijk kleding van het merk VanOchten®. De VanOchten®-kleding is gebaseerd op functionaliteit, veiligheid, draagcomfort en duurzaamheid.

 UW BEDRIJFSUITSTRALING IN UW KLEDING


Uiteraard kan uw kleding voorzien worden van uw naam en logo. Hiervoor zijn tal van mogelijkheden en zijn wij graag origineel. Wij nodigen u daarom uit in onze showroom om ons assortiment te bekijken, kleding te passen en uw wensen te bespreken.

Bel 0180 55 40 00

En maak direct een afspraak

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken?